LÄR KÄNNA OSS PÅ VÄRMDÖ KÖPCENTRUM – WILLYS

Willys Värmdö Köpcentrum: En handelsplats där gemenskap och kvalitet går hand i hand

I hjärtat av Värmdö Köpcentrum, omfamnad av skärgårdens natursköna miljö och den småstadscharm som präglar området, tronar Willys – en butik som för många är synonymt med mer än bara dagligvaruhandel. Här, bland de välfyllda hyllorna och de fräscha råvarorna, vibrerar en känsla av gemenskap och tradition. Butikschef Lars-Göran Olovsson, kärleksfullt känd som Lasse bland både personal och stamkunder, är personen som förkroppsligar denna anda.

“Vår butik är mer än en plats för att handla mat; det är en mötesplats för hela samhället,” säger Lasse. “Vi har byggt upp en relation med våra kunder som sträcker sig bortom det vanliga. De kommer inte bara hit för att fylla sina korgar – de kommer för att känna samhörighet och för att vara en del av något större.”

Sedan 2016 har Lasse varit en del av Willys Värmdö Köpcentrum, men hans erfarenhet sträcker sig långt tillbaka till tiden i Nynäshamn och Sickla. Denna erfarenhet har bidragit till en djup förståelse för Willys kärnvärden och kundservice. “Det handlar om att föra vidare en känsla av trygghet och kvalitet till våra kunder,” förklarar Lasse. “Vi har anställda som har varit med oss i nästan två decennier, och det skapar en unik kontinuitet och expertis som våra kunder uppskattar.”

På Willys Värmdö Köpcentrum är det inte ovanligt att kunderna känner personalen vid namn. Detta personliga förhållningssätt har blivit en signatur för butiken. “När Fredrik, en av våra medarbetare, var på semester, frågade kunderna efter honom. Det visar på den starka band vi har till våra kunder,” berättar Lasse med ett leende.

Willys Värmdö Köpcentrum står inte bara för bra priser utan också för en mångfald av kvalitetsprodukter. “Vårt sortiment reflekterar våra kunders mångsidiga smaker och behov,” säger Lasse. “Från våra färska grönsaker till vårt noggrant utvalda gourmetutbud, vi har något för alla. Och vi är särskilt stolta över vår grönsaksavdelning, som alltid erbjuder färska och näringsrika alternativ för våra hälsomedvetna kunder.”

Lasse är väl medveten om e-handelns växande betydelse och ser till att Willys Värmdö Köpcentrum håller jämna steg med utvecklingen. “Även om e-handeln växer, är det personliga mötet i butiken som är hjärtat i vår verksamhet,” betonar han. “Vi ser till att vår digitala service kompletterar den fysiska upplevelsen och ger våra kunder det bästa av båda världar.”

Med en stolthet över butikens miljöarbete och en stark satsning på ekologiska varor, är Willys Värmdö Köpcentrum en förebild för hållbar konsumtion. “Att bidra till en mer hållbar värld är en del av vår identitet,” säger Lasse. “Vi är märkta med Bra Miljöval, vilket inte bara är en ära utan också ett ansvar som vi tar på största allvar.”

“Vi är mer än bara en butik, vi är en del av Värmdös själ. Och vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med våra kunder, gamla som nya,” avslutar Lasse, en man vars passion för sitt arbete och omsorg om sina kunder gör Willys Värmdö Köpcentrum till mer än bara en handelsplats – det är en central punkt i samhället där varje besök känns som att komma hem.

Om dina steg leder dig i närheten, tveka inte att komma in och säg hej till Lasse och hans underbara team. Kontaktuppgifter till Willys Värmdö Köpcentrum hittar du här