LÄR KÄNNA OSS PÅ VÄRMDÖ KÖPCENTRUM – SYNSAM

Synsam på Värmdö Köpcentrum, en synvårdsoas med personlig touch och innovativa lösningar

I det myllrande Värmdö Köpcentrum, där en harmonisk blandning av butiker och tjänster erbjuder en unik shoppingupplevelse, har Synsam etablerat sig som en ledstjärna inom optikbranschen. Kända för sin professionella service och personliga tillvägagångssätt, har de blivit en tillförlitlig partner i kundernas strävan efter perfekt syn och stil.

Tinne, med en imponerande 42-årig karriär inom optik varav 32 år på Synsam Värmdö, tillsammans med sin kollega Lilly-Ann, som har 22 års erfarenhet som optikerassistent, bildar ryggraden i Synsam Värmdö. Deras samlade expertis och varma bemötande skapar en atmosfär där kunderna känner sig både uppskattade, bekväma och väl omhändertagna.

Deras gemensamma kärlek till naturen och den skärgårdsomgivning de kallar hem, speglar den lugn och ro som de båda utstrålar. När de inte bistår kunder med synvård, finner man dem antingen utforska Björnö/Björkviks natursköna omgivningar eller svinga golfklubborna på de lokala golfbanorna.

Synsam Värmdö utmärker sig genom sin skräddarsydda service, där kunderna kan välja mellan ett brett utbud av glasögon och solglasögon från ledande varumärken samt Synsams egna kollektioner. Med en kombination av professionell ögonvård och personlig styling, är teamet med fyra optiker och fyra stylister alltid redo att erbjuda en extra dimension av service och kundanpassning.

“Som regel rekommenderar vi att kontrollera synen vart tredje år, men det kan variera på grund av ålder, besvär eller sjukdomar”, delar Tinne med sig. Men glasögon är inte bara en nödvändighet för en klar syn, det är även en stilmarkör. ” “Vår passion för synvård går hand i hand med vår kärlek till mode och funktion. Vi strävar efter att varje kund ska hitta den perfekta balansen mellan komfort och stil”, tillägger hon med ett leende.

När det kommer till aktuella trender är det stora, markerade bågar som gäller, med färger som spelar en stor roll – eller ingen färg alls. Trots de olika färgtrenderna säljs det mest av bruna och svarta bågar. Solglasögon med gradaltonade glas, från populära märken som Gucci, Cole’ och Dolce Gabbana, är mycket eftertraktade, men även Synsams egna märken som D. Arnesen, Fellepini och Jämtö har blivit favoriter bland kunderna.

“Vi ser en trend där våra kunder inte bara ser glasögon som ett hjälpmedel för bättre syn, utan också som ett modeaccessoar,” förklarar Tinne. “Därför har vi introducerat Synsam Lifestyle glasögonabonnemang, som låter våra kunder välja upp till tre par glasögon för olika tillfällen och behov, allt för en fast månadskostnad.”

Detta abonnemang är särskilt fördelaktigt för de som vill ha olika stilar att växla mellan eller som behöver specialglasögon för sport och andra aktiviteter. “Det är en fantastisk möjlighet att anpassa sin synvård och stil utan att oroa sig för kostnaden,” tillägger Tinne. “Och med obegränsade optikerbesök inkluderade, ser vi till att dina ögon alltid får den bästa möjliga vård.”

Synsam Värmdö har även investerat i den senaste teknologin för ögonundersökningar, vilket säkerställer att kunderna får den mest noggranna och uppdaterade vård som finns tillgänglig. Med hjälp av avancerade maskiner kan de upptäcka eventuella ögonproblem i ett tidigt skede och ge råd om bästa möjliga behandling.

Butiken har också ett brett utbud av kontaktlinser, och personalen är utbildad för att hjälpa kunderna att hitta den bästa linsen för deras specifika behov, oavsett om det handlar om dagliga linser, månadslinser eller specialdesignade linser.

Förutom den tekniska expertisen lägger Synsam Värmdö stor vikt vid kundupplevelsen. De erbjuder regelbundet evenemang och kampanjer, där kunderna kan dra nytta av särskilda rabatter, få råd från experter inom ögonhälsa eller bara njuta av en trevlig stund i butiken med förfriskningar och musik.  “Vårt mål är helt enkelt att göra livet enklare för våra kunder,” avslutar Tinne.

Synsam Värmdö Köpcentrum är mer än bara en optikerbutik; det är en plats där tradition möter innovation, och där varje kunds unika behov och stil står i fokus. Med ett engagerat team, en omfattande produktportfölj och en djup passion för ögonvård, hjälper Synsam dig med alla dina synbehov.

Vill du komma i kontakt med teamet på Synsam Värmdö Köpcentrum hittar du deras kontaktuppgifter här