LÄR KÄNNA OSS PÅ VÄRMDÖ KÖPCENTRUM – SVENSK TEXTILVÅRD

Svensk Textilvård, vår fantastiska kemtvätt på Värmdö Köpcentrum
Mitt på Värmdö Köpcentrum ligger en kemtvätt som under 17 år har hjälpt värmdöborna med en service utöver det vanliga. Driven av den erfarne Mzda, har denna kemtvätt blivit en förebild i området, känd för sin bredd av tjänster och engagemang för kundnöjdhet.

Vid en närmare titt på verksamheten avslöjas en värld av tjänster som sträcker sig långt bortom vanlig tvätt och strykning. Förutom den grundläggande kemtvättstjänsten erbjuder Mzda och hans team även reparation och ändring av kläder. De är specialiserade på att laga jeans och andra kläder, samt att anpassa nya inköp så att de passar perfekt.

Specialiserad service
Ett av de unika erbjudandena hos kemtvätten är den specialiserade servicen för båtägare, en viktig del av Värmdö-samhället. De erbjuder reparation och nyproduktion av båtkapell, vilket inkluderar allt från att välja rätt material och färg till att säkerställa en perfekt passform.

“Vi tar hand om gamla kapell, undersöker dem noggrant och skapar nya baserade på de gamla designerna. Vi rådgör med kunderna om färgval och material för att säkerställa att det nya kapellet möter deras förväntningar,” förklarar Mzda.

För att addera värde till sina tjänster, har Mzda också etablerat ett samarbete med ett lokalt skomakeri, vilket ger kunderna möjlighet att få sina skor reparerade samtidigt som de får sina kläder tvättade eller reparerade.

Mzda delar med sig av några viktiga tips som varje kemtvättskund bör känna till. För det första betonar han vikten av separation av färger. Precis som med hemtvätt bör man undvika att blanda ljusa och mörka färger för att förhindra färgöverföring. För det andra, när det gäller att hålla dina utomhuskläder och båtkapell i bästa skick, rekommenderar Mzda regelbunden impregnering för att skydda mot väder och vind. Om man stöter på envisa fläckar eller skador på sina kläder, är det ett bra tips att rådfråga teamet innan man försöker fixa dem själv, eftersom felaktig behandling kan förvärra problemet. Slutligen, poängterar Mzda vikten av regelbunden professionell rengöring och underhåll, vilket kan förlänga livslängden på dina kläder och andra textilier.

Mazda och kemtvätten har även uppmärksammats för sin utmärkta service genom åren, med flera utmärkelser och priser som bevis på deras hängivenhet till yrket och samhället. Nyligen belönades de med ett pris som ett av de bästa företagen i Stockholms län.

Med en passion för service och en djup förståelse för lokalbefolkningens behov, fortsätter Mzda och hans team att erbjuda oumbärliga tjänster för Värmdöborna, alltid med ett leende och en vilja att gå den extra milen.

“Vi är här för att hjälpa värmdöborna, se till att våra kunder alltid är nöjda och ge den allra bästa servicen” avslutar Mzda, medan han ivrigt förbereder sig för ännu en dag med att möta och överträffa sina kunders förväntningar.