LÄR KÄNNA OSS PÅ VÄRMDÖ KÖPCENTRUM – LINDEX

Lindex på Värmdö Köpcentrum – En destination för tidlös elegans

I det livliga Värmdö Köpcentrum, där skärgårdens charm möter stadens puls, ligger Lindex, en butik som blivit en modeoas under ledning av Monika. Sedan 2008 har Monika, med sin djupa passion för mode, bidragit till Lindex framgång, och sedan 2020 har hon lett teamet på Värmdö med sin unika stil och vision.

“Att arbeta på Lindex är som att leva i en ständigt föränderlig värld av mode och trender,” säger Monika. “Varje dag är en ny upptäckt, en ny möjlighet att inspirera våra kunder.”

Med ett team på åtta personer, vars åldrar sträcker sig från 20 till 58 år, är Lindex Värmdö en smältdegel av erfarenheter och perspektiv. Monika, som bor ett stenkast från Värmdö, uppskattar områdets familjära atmosfär och närheten till havet. “Det är den perfekta kombinationen av lugn och tillgänglighet,” reflekterar hon.

Hennes kärlek till Värmdö är djup. “Djurö och Saltarö är platser som ligger mig varmt om hjärtat. De är mina smultronställen, där jag finner lugn och inspiration,” delar Monika med sig.

På Lindex Värmdö hittar kunderna ett brett sortiment som täcker allt från barnkläder till dammode, inklusive ett omfattande utbud av underkläder och kosmetik. “Vi strävar efter att erbjuda något för alla, oavsett stil eller ålder. Vårt mål är att varje kund ska lämna vår butik med ett leende,” säger Monika.

Monikas egen moderesa är lika färgstark som hennes personlighet. Från att ha sytt kläder till sina barbiedockor till att driva en egen klädbutik, har hennes liv alltid kretsat kring mode. “Mode är mitt sätt att uttrycka mig. Min garderob är en blandning av allt – från klassiskt till trendigt, från denim till glitter,” säger hon.

När det gäller outfits för festliga tillfällen, betonar Monika vikten av att känna sig bekväm. “Välj plagg som speglar din personlighet. En glittrig topp kan vara lika slående med jeans som med en mer formell byxa,” råder hon. “Och kom ihåg, de bästa plaggen är de som kan användas om och om igen, oavsett säsong.”

Hennes tre måsten i garderoben är en bra BH, ett par snygga kostymbyxor och ett par jeans. “Dessa basplagg är grunden för en mångsidig och stilfull garderob,” förklarar Monika.

Inför vintern ser Monika fram emot att presentera Lindex sortiment av mysiga pyjamasar och funktionella ullplagg. “Ull är fantastiskt eftersom det är så mångsidigt. Det håller dig varm på vintern och sval på sommaren,” säger hon.

För våren 2024 förutspår Monika en palett av pasteller och neutrala toner. “Vi kommer att se mycket rosa, lila och gult, samt olika nyanser av beige. Det handlar om att skapa en garderob som är både tidlös och trendig,” avslutar hon.

På Lindex Värmdö är varje dag en ny möjlighet att utforska och uppleva modets mångfald, en resa som Monika och hennes team är stolta över att dela med sina kunder. “Mode är ett uttryck för individualitet. Här på Lindex Värmdö är vi här för att hjälpa dig att hitta ditt unika uttryck.”