LÄR KÄNNA OSS PÅ VÄRMDÖ KÖPCENTRUM – KICKS

Kicks på Värmdö Köpcentrum – En skönhetsresa i färg och doft

Vid första steget in i Kicksbutiken på Värmdö Köpcentrum omsluts besökaren av skönhetens färger och dofter. Här, i denna oas av skönhet, träffar vi Nathalie och Celine, två tjejer i det grymma Kicksteamet som dagligen förvandlar skönhetsinköp till personliga upplevelser.

“Att arbeta på Kicks handlar om så mycket mer än att bara sälja produkter. Det är en konstform, en möjlighet att uttrycka sig kreativt,” berättar Nathalie med ett leende. “Varje dag får vi chansen att dela med oss av vår kunskap och passion för skönhet till våra kunder”, fyller Celine i.

I detta kreativa och dynamiska team, har både Nathalie och Celine en viktig roll. De bidrar till att skapa en miljö där kunderna kan utforska och upptäcka skönhet i alla dess former. “Vårt mål är att varje kund ska känna sig inspirerad och upplyft efter ett besök,” säger Celine.

Med en bred palett av skönhetstrender och produkter, är Kicks mer än bara en butik – det är en destination för dem som söker det allra senaste inom hudvård och makeup. “När årets kallare månader är här, ser vi en ökning i efterfrågan på produkter som ger fukt och lyster till huden,” förklarar Nathalie. “Och inom makeupen är det varma toner och naturliga nyanser som dominerar.”

Nathalie experttips för en optimal hudvårdsrutin är guld värda för den skönhetsmedvetna. “Det är viktigt att inte bara återfukta huden, utan också att följa en rutin som inkluderar ögonkräm och dubbelrengöring,” säger hon. Celine instämmer och betonar vikten av att anpassa produkterna efter individens unika hudtyp och behov.

När en ny säsong tar sin början, bubblar butiken av spänning och intresse för de senaste produktlanseringarna och exklusiva gåvoset. Celine betonar, “Varje ny säsong hos Kicks är en upplevelse i sig. Vårt sortiment är omfattande, med allt från högkvalitativa hudvårdsprodukter till efterfrågade makeupartiklar.” Nathalie framhäver speciellt Rituals temaboxar, kända för sin förmåga att kombinera skönhet med avkoppling, som en av säsongens höjdpunkter.

Så, om du är ute efter att uppdatera din skönhetsgarderob, söker efter den perfekta presenten, eller helt enkelt vill ha en inspirerande stund i en värld av färg och doft, vet du var du ska vända dig. Nathalie, Celine och deras fantastiska kollegor på Kicks Värmdö köpcentrum väntar på att välkomna dig med öppna armar och massor av experttips.