LÄR KÄNNA OSS PÅ VÄRMDÖ KÖPCENTRUM – KAPPAHL

Kappahl på Värmdö Köpcentrum: En familjevänlig modeoas där tradition möter trender

Linnéa Roman Bergenheim har en naturlig fallenhet för mode, en passion som lyser igenom när hon guidar kunder genom Kappahls välutvalda sortiment i Värmdö Köpcentrum. Med en solid erfarenhet av Kappahl sedan 2016 har hon sett varumärkets evolution, och sedan september 2022 har hon varit en del av teamet här på Värmdö. Men för Linnéa är mode mer än bara en personlig passion; det är en möjlighet att skapa en trivsam shoppingupplevelse för alla åldersgrupper.

En gång i tiden var KappAhls målgrupp främst medelålders kvinnor, men de senaste åren har de breddat sitt modeutbud och lockar nu även en yngre publik. Med en vision om att vara en destination för hela familjen, har Kappahl Värmdö blivit en plats där modeintresserade i alla åldrar kan finna något som passar just deras stil och behov.

Här arbetar ett engagerat team om tio personer, med olika roller från Visual Merchandiser till fasta säljare, alla med en gemensam målsättning: att göra varje kundbesök till en angenäm upplevelse. Trots att Linnéa bor i Johanneshov, finner hon en speciell glädje i den öppna och luftiga atmosfären på Värmdö Köpcentrum, och den vänliga naturen hos de som besöker detta utomhuscentrum.

När temperaturen sjunker, är det dags att uppdatera garderoben med varma, trendiga plagg. För de modeintresserade erbjuder Kappahl en palett av möjligheter. Linnéa förespråkar för ett lager-på-lager-utseende med en stickad tröja, en svart kappa, biker boots och antingen klassiska kostymbyxor eller jeans. Och när festerna nalkas, är glitter och paljetter nyckelord. “En längre paljettkjol matchad med en stickad tröja, eller varför inte en matchande paljett-topp, är en fullträff för säsongens festligheter,” tipsar Linnéa.

Lägre temeperatur medför även vissa utmaningar, särskilt när det gäller att hålla de små varma under utelek. Linnéa rekommenderar ett fleece-set under Kaxs skal-kläder, och när kylan biter hårdare, deras prisbelönta overaller som fått höga betyg i ett Testfakta-test för dess vattentäthet och tålighet.

Men mode handlar inte bara om säsongstrender. Det handlar om att skapa en tidlös garderob med några nyckelstycken. “En kappa eller kavaj, en vit skjorta och ett par kostymbyxor är grundstenarna i en välbalanserad garderob,” berättar Linnéa.

När de kalla dagarna slår till bjuder Kappahl in till en värld av mysig loungewear och värmande morgonrockar. Och för de yngre? Rutiga pyjamasbyxor är alltid en hit under mysiga helger.

Kappahl på Värmdö Köpcentrum en destination för att uppdatera din och familjens garderob med stil och komfort i åtanke. Linnéa och teamet ser fram emot att välkomna dig till en värld där tradition möter trend i en varm och inbjudande atmosfär.

Låt dig inspireras av Kappahls värld genom deras Instagramflöde eller läs mer på hemsidan. Vi ses på Kappahl Värmdö Köpcentrum.