LÄR KÄNNA OSS PÅ VÄRMDÖ KÖPCENTRUM – H&M

Skärgårdens stildestination, H&M Värmdö Köpcentrum, bjuder på mode och inspiration

När du stiger in på Värmdö Köpcentrum, omgärdad av skärgårdens förtrollande skönhet, möts du av H&M – en modegigant som har blivit en integrerad del av det lokala modepanoramat. My Gustafsson, en veteran inom företaget med över 20 års erfarenhet, har under de senaste fem åren varit med och styrt butiken, driven av en outsläcklig passion för mode. “Det har varit en fantastisk resa att se butiken växa och blomstra under dessa år,” säger My med ett varmt leende.

My är inte bara en del av H&M:s stora familj; hon är också en stolt invånare på Värmdö. Hon bor i det pittoreska Gustavsberg, en plats hon valt för dess närhet till naturens lugn och skönhet, samtidigt som hon har möjlighet att snabbt förflytta sig till storstadens puls. “Det är fantastiskt att kunna ha det bästa av två världar så nära varandra,” reflekterar hon. Hon delar också med sig av sina egna smultronställen på Värmdö, från det vackra naturreservatet på Björnö till den charmiga Tjustviksrundan och den välrenommerade Bullandö krog.

På modets front är My och H&M Värmdö Köpcentrums dedikerade team alltid i framkant. “Den här vintern domineras av oversizeplagg, från stickat till kostymer, tillsammans med varma klänningar, boots och kortare jackor. Vi ser också en återkomst av de klassiska ytterplaggen,” förklarar My. “Och när helgerna närmar sig, gör dig redo för en explosion av glitter, metallic och paljetter.” Inför våren förutspår hon en färgpalett som andas lugn och ro, med mörkare pasteller och beige, och en fortsättning på kostymtrenden, kompletterat med virkade och transparenta plagg, samt klänningar och shorts i olika längder.

För den modeintresserade har My satt ihop en lista på fem måsten från butiken: “En stickad oversizead tröja, ett par stadiga kängor, en chic lössittande kostym, en stickad klänning och ett nagellack i en förförisk vinröd nyans är alla nödvändigheter för den här säsongen,” delar hon med sig. “Dessa plagg och accessoarer är noga utvalda för att representera säsongens trender och H&M:s engagemang för stil och kvalitet.”

På H&M Home-avdelningen ser vinterns trender ut att bli en fest för ögat, med en blandning av lekfulla och färgglada detaljer, klassisk lyx och rustika inslag. “Vi har en underbar kollektion av dekorationer och doftljus som jag verkligen vill lyfta fram,” säger My. “De är perfekta för att skapa en mysig och festlig atmosfär i hemmet.”

För den som vill imponera vid middagsbordet har My några gyllene tips: “Börja med ett färgtema som du älskar, integrera detaljer från naturen och tveka inte att inkludera några roliga dekorationer som blir ett samtalsämne.”

H&M Värmdö står fram som mer än bara en modebutik; det är en plats där shopping möter inspiration och samhörighet. “Det är fantastiskt att se kunder som har varit med oss sedan dag ett. Att vara en del av deras liv på det här sättet är verkligen något speciellt,” säger My.

På Värmdö har H&M etablerat sig som en modeikon och en viktig del av det lokala samhället, där stil och gemenskap smälter samman till en harmonisk helhet. “Vi är mer än bara en butik; vi är en del av det lokala livet, en plats där mode och gemenskap möts,” avslutar My, med en känsla av stolthet. Butiken har blivit en spegling av de senaste trenderna, vilket gör H&M Värmdö till en sann mode- och gemenskapshögborg.

Inspireras gärna av H&M´s fina Instagramflöde här. Och vill du komma i kontakt med My och hennes kollegor, så kan du hitta butiken här.