LÄR KÄNNA OSS PÅ VÄRMDÖ KÖPCENTRUM – DRESSMANN

Dressmann: Din trofasta stilpartner på Värmdö Köpcentrum
Mitt i hjärtat av Värmdö Köpcentrum växer en oas av manligt mode fram, där Dressmann står som en pålitlig följeslagare till männen i sökandet efter den perfekta looken. Här möter vi Linda, butikschef och en dedikerad och stilmedveten medarbetare som under de senaste tio åren har bidragit med sin expertis till Dressmanns kunder, och som även njutit av Värmdös lugna charm då hon är bosatt i det pittoreska Gustavsberg.

Ett varmt leende möter oss när vi stiger in i butiken. Linda delar med sig av sin passion för mode, som alltid har varit en del av hennes liv. Hon pratar entusiastiskt om vikten av att ha en stabil grund i garderoben med basplagg i finare material. “Tekniska tyger som snabbtorkande material och strykfria skjortor med stretch är verkligen revolutionerande,” berättar hon.

Brett sortiment och tidlösa favoriter
Vi vandrar genom butiken och Linda pekar ut några av bästsäljarna, där jeans står som en tidlös favorit. Med ett brett sortiment av jeans guidar hon oss genom valmöjligheterna. “För den som föredrar en klassisk look, rekommenderar jag jeans med raka ben, lagom bredd och komfortabel stretch. Men om man har smala ben och vill ha en nättare siluett, så är slim fit-modellen perfekt”.

När vi ser över den kallare säsongen visar Linda mysiga stickade tröjor, och framhäver de värmande färgerna av roströd, brun, grön och mörkblå som dominerar paletten. Vi går vidare till de fina flanellskjortorna som hon rekommenderar som en utmärkt present till alla pappor och de roliga boxershortsen med olika prints som definitivt sprider glädje.

“Våra högkvalitativa bomullströjor är bland mina personliga favoriter,” säger Linda när vi når den del av butiken där de mjuka tröjorna vilar prydligt på hyllorna. “De är klassiska, välklädda och otroligt mångsidiga, perfekta att bära både över en skjorta eller som de är.”

Med varje steg genom Dressmanns värld förstår vi mer och mer varför det här är mer än bara en butik. Det är en plats där män kan hitta allt de behöver för att uttrycka sig genom sin stil, med Linda och hennes kollegor redo att guida dem genom modets fascinerande landskap. Det är inte bara Nordens största modekedja inom herrkläder, utan också en plats där varje man kan hitta sin egen unika stil.

När vi lämnar butiken med en påse full av väl utvalda plagg, känner vi att Dressmann på Värmdö Köpcentrum verkligen har lyckats uppfylla sitt löfte – att täcka det totala klädbehovet för män i alla åldrar, med ett personligt och välkomnande bemötande som gör varje besök till en trivsam upplevelse.

Vill du bli ännu mer inspirerad av Dressmann så kolla in deras konto på Instagram och Facebook.