LÄR KÄNNA OSS PÅ VÄRMDÖ KÖPCENTRUM – DIREKTEN

Direkten på Värmdö Köpcentrum

Mitt i Värmdö Köpcentrum ligger hittar vi Direkten, drivet av den engagerade entreprenören Mary. Sedan september 2019 har Direkten varit en central punkt för invånare och besökare som söker allt från vardagsnödvändigheter till en trevlig pratstund.

Trots att Mary inte bor på Värmdö, har hon och hennes butik blivit en integrerad del av köpcentrumets gemenskap. “Vi trivs verkligen här på Värmdö Köpcentrum. Det är ett säkert och livligt ställe med många kunder som dagligen besöker oss,” säger Mary.

Direkten i Värmdö är en del av en större kedja, som idag omfattar 174 butiker över hela Sverige, med ytterligare 141 associerade butiker. För Mary och hennes team är detta deras första butik, och de har lyckats skapa en varm och välkomnande atmosfär som lockar en trogen kundkrets.

Butiken erbjuder ett brett sortiment av produkter. Från tobak och drycker till godis och choklad, finns det något för alla. Dessutom fungerar butiken som ombud för DB Schenker, Bring och UPS, vilket gör det bekvämt för lokalbefolkningen att skicka och ta emot paket.

För de spelintresserade är Direkten också en plats att besöka. Med tjänster som Svenska Spel och Folkspel, har butiken blivit en lyckobringare för många. “Den största vinsten som någonsin delats ut här var på Lotto, hela 33 320 kronor,” berättar Mary stolt.

Utöver detta erbjuder butiken även telefonkort, presentkort och vykort, vilket gör det till en one-stop-shop för de flesta behov.

Direkten på Värmdö Köpcentrum är mer än bara en butik; det är en plats där service, gemenskap och personlig kontakt står i centrum. Mary och hennes team ser fram emot att fortsätta betjäna sina besökare och välkomnar alla nya och återkommande kunder med öppna armar.