LÄR KÄNNA OSS PÅ VÄRMDÖ KÖPCENTRUM – CHOPCHOP

ChopChop på Värmdö Köpcentrum: En smakresa från Asien

Med en fot i den idylliska skärgården och en annan i den vibrerande stadspulsen, har ChopChop Asian Express etablerat sig som en kulinarisk pärla på Värmdö Köpcentrum. Denna asiatiska oas bjuder in besökare till en värld av smaker, där man tagit det bästa från det asiatiska köket och förpackat det i en snabb och smidig upplevelse. Sanh Vong, Operations Manager på ChopChop, har varit med på resan sedan starten och delar med sig av sin passion för den asiatiska matkulturen och hur ChopChop har blivit en del av Värmdös kulinariska landskap.

“Jag har arbetat på ChopChop i nästan sju år nu, och det har varit en fantastisk resa,” berättar Sanh. “Vi öppnade restaurangen här på Värmdö den 18 maj 2022, och sedan dess har vi blivit en självklar del av matutbudet i området.”

 

Trots att Sanh inte bor på Värmdö själv, ser han områdets charm och lugn. “Värmdö är verkligen ett trevligt ställe med naturen så nära. Jag flyttade tillbaka till Västerås för att vara närmare familjen efter åtta år i Stockholm, men jag skulle absolut kunna tänka mig att bo här.”

ChopChop står för en unik matupplevelse där det asiatiska köket möter den skandinaviska designen. “Vårt koncept bygger på att servera god och snabb asiatisk mat i en välkomnande och modern miljö. Vi kallar det Scandinasian – en blandning av Skandinavien och Asien. Vi har tagit det bästa från båda världarna, både när det gäller smaker och design,” förklarar Sanh.

Med 39 restauranger runt om i Sverige och fler på väg, är ChopChop på god väg att bli det självklara valet för den som är sugen på asiatisk mat. “Vi har öppnat i Falun och på tur står   Umeå och Kristianstad,” avslöjar Sanh.

Men det är inte bara inredningen och expansionen som gör ChopChop till något speciellt. Det är framför allt maten. “Vi har rätter inspirerade från hela Asien, men smakerna påminner mycket om Thailand och Kina. Mina personliga favoriter är de lite hetare rätterna Spicy Lime Chicken och Bangkok Beef, samt våra fantastiska sushirullar,” säger Sanh med entusiasm.

För den som är sugen på något nytt, har ChopChop ständigt nya smaker på gång. “Vår Cråffla, en våffla med asiatisk twist, med mango. En croissant korsad med en våffla. Den är verkligen något utöver det vanliga!”

Och för den perfekta take away-upplevelsen till filmkvällen hemma, har Sanh sina klara favoriter. “Jag skulle definitivt rekommendera något från vår sushimeny, som Rainbow-rullen och de friterade Tempura-rullarna. Och såklart, vår gästfavorit Orange Chicken – den passar perfekt för en mysig kväll.”

ChopChop på Värmdö är mer än bara en restaurang; det är en smakresa, en upplevelse och en del av det lokala matlandskapet. Med en passion för asiatisk mat och en vision om att erbjuda kvalitativa måltider snabbt och enkelt, fortsätter ChopChop att vara en favorit bland Värmdös matälskare. “Vi är inte bara en snabbmatsrestaurang, vi är en del av en matkultur som har utvecklats i hundratals år. Och vi är stolta över att kunna dela med oss av den till våra gäster,” avslutar Sanh med ett leende.

Vill du också beställa din nästa måltid från ChopChop, varmt välkommen till Värmdö Köpcentrum. Och via den här länken kan du ta del av hela menyn eller göra en förbokning, om du önskar.