LÄR KÄNNA OSS PÅ VÄRMDÖ KÖPCENTRUM – BASTARD BURGERS

Bastard Burgers Värmdö Köpcentrum: En smakrik resa från Norrland via New York till skärgården

På Bastard Burgers på Värmdö Köpcentrum möts du av en atmosfär som pulserar av urban energi och kärlek till kvalitativ streetfood. Här blandas tonerna av skön hiphop med doften av nygrillade, prisbelönta burgare. Restaurangen har snabbt blivit en favorit bland Värmdöborna. Michelle Hansson, restaurangchef, är själv uppväxt på Värmdö och leder nu en engagerad personalstyrka på sju personer som alla brinner för konceptet – “Streetfood ifrån Norrland”.

Bastard Burgers är mer än bara en restaurang; det är en smältdegel av musik, graffiti, streetwear och inte minst – fantastiska burgare. Med sina rötter i norra Sverige har kedjan vuxit sig stor utan att tappa sin unika personlighet. “Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden, svengelska – allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers,” förklarar Michelle.

Med inspiration hämtad från New Yorks gatuliv och kvaliteten från Norrland erbjuder Bastard Burgers en meny som imponerar. Här finner du inte bara Sveriges största veganska utbud av burgare, utan även burgare gjorda på färskt svenskt nötkött. Michelle har sina personliga favoriter: “No chicken Chicago, Luleå samt Texas,” delar hon med sig.

“Vi är kända för våra tryffelburgare ‘London’ och den lite heta och rökiga ‘Texas’, men det som verkligen särskiljer oss är vårt engagemang för hållbarhet och en stark kultur byggd kring kärlek till mat och människor,” förklarar Michelle. De klimatsmarta initiativen är en integrerad del av Bastard Burgers’ identitet, där både människor och miljön tas i beaktande.

Och även om Bastard Burgers ännu inte erbjuder catering, välkomnar de stora beställningar via deras app eller telefonsamtal, så att du kan ta med dig en bit av Norrland till ditt eget hem eller event.

Med en stark tro på att god mat förenar människor, fortsätter Michelle och hennes team att servera upp en bit av Norrland till huvudstadsregionens invånare, en burgare i taget. För när du stiger in på Bastard Burgers på Värmdö möts du inte bara av en måltid, utan en upplevelse som väcker alla sinnen. Här är varje besök en hyllning till gatukulturen och en chans att njuta av några av de bästa burgarna på Värmdö.