LÄR KÄNNA OSS PÅ VÄRMDÖ KÖPCENTRUM – APOTEKET SKUTAN

Apoteket Skutan – Din trogna vän på Värmdö Köpcentrum

När man stiger in genom dörrarna till Apoteket Skutan på Värmdö Köpcentrum möts man av en lugn och inbjudande atmosfär. Här har man chansen att träffa på Malin Jonsson, apotekschefen som med sitt varma leende och stora kunskap, gör varje besök till en angenäm upplevelse.

Malin, som har tjugo års erfarenhet inom apoteksbranschen, har nyligen firat sitt ettårsjubileum här på Värmdö. Trots att hon bor i Vendelsö, har hon hittat en andra hemvist på denna vackra ö. “Skärgården och naturen, samt våra härliga stamkunder” är det hon uppskattar mest med Värmdö.

Kallare väder betyder  förkylningstider och Malin har några tips för att göra dessa obekväma perioder lite mer uthärdliga. “Det finns jättemycket produkter som verkligen kan lindra och göra förkylningen lättare att genomlida”, säger hon och nämner Paracetamol Apofri mot värk och feber, Teppix nässpray mot nästäppa och olika sorters halstabletter mot halsont som några exempel.

För föräldrar med små barn i förskoleåldern är Paracetamol, nässpray med koksaltlösning, någon typ av vätskeersättning och plåster några av de essentiella produkterna att alltid ha hemma, enligt Malin.

Huden får genomlida en hel del under de kallare månaderna och torr hud och eksem blir vanligare. “Det viktigaste för att förebygga både torr hud och eksem är att smörja huden regelbundet, även när man inte har symtom”, förklarar Malin. Hon rekommenderar allt ifrån tunna, lätta lotions till fetare produkter och salvor för mycket narig eller eksemdrabbad hud.

Apoteket Skutan har ett brett sortiment av medlemserbjudanden och det är enkelt att bli medlem. “Vi välkomnar alla att bli medlemmar, nu har vi också en extra förmån för seniorer – 5% på receptfria köp alla dagar i veckan”, förklarar Malin med en entusiasm som genomsyrar hela apoteket.

Slutligen berättar Malin om sina personliga favoritprodukter i sortimentet. Hon är särskilt förtjust i Apoliva Rengöringsmousse och Ansiktsvatten som är parfymfria och passar alla hudtyper. “Produkter jag använder varje dag och inte kan vara utan”, som hon uttrycker det.

Med en sådan engagerad apotekschef som Malin vid rodret tillsammans med ett härligt gäng medarbetare, har Apoteket Skutan på Värmdö Köpcentrum blivit en tillflyktsort för de som söker råd och produkter för att upprätthålla en god hälsa och skönhet. Det är inte bara ett apotek, utan en plats där samhället kommer samman för att ta hand om varandra, en spegling av Värmdös gemenskapsanda och omtanke.

Malin och hennes team står alltid redo att guida dig genom apotekets breda sortiment, oavsett om det gäller att hitta rätt produkt för att lindra en envis förkylning, eller att upptäcka nya hudvårdsprodukter som kan lyfta din skönhetsrutin till nästa nivå.

Vid vårt besök på Apoteket Skutan får vi också en känsla av att det handlar om mycket mer än bara transaktioner över disken. Det handlar om att bygga långvariga relationer med kunderna, om att vara en del av den större samhällsstruktur som Värmdö representerar. Det handlar om att bidra med expertkunskap och medmänsklighet i en värld som allt för ofta kan kännas stressig och opersonlig.

Med ett varmt leende tar Malin farväl av oss, men inte utan att först försäkrat sig om att vi har fått svar på alla våra frågor. Det är den typen av personlig omtanke och professionalism som gör Apoteket Skutan till en sann tillgång för Värmdö Köpcentrum och dess besökare.

Malin och hennes team på Apoteket Skutan ser fram emot att välkomna dig, och vara din trogna vän i hälso- och skönhetsvärlden. Med en tro på god service och kvalitativa produkter, strävar de efter att göra varje besök till en positiv upplevelse.

Vill du komma i kontakt med Apoteket Skutan hittar du deras kontaktuppgifter här.